Nye beboere Hauganvegen

Jeg heter Bart Scholten og vi har kjøpt det gamle bedehuset i Hauganvegen 31. Vi bor fast i Nederland, men håper å tilbringe mye tid her, jeg er pensjonist mens min kone jobber ett år til.

I august eller september overtar vi huset etter at det er gjort ferdig til oss. Vi gleder oss til å bli kjent med beboerne og omgivelsen, både sommer og vinter.

Vennlig Hilsen Bart Scholten.
Epost: bscholten@me.com

Stolpejakt 2021

Fjågesund IL vil arrangere stolpejakt i bygda frå 15. mai til 17. oktober. På kvar stolpe er det ein QR-kode som kan skannas med ein eigen app. Det vert også laga papirark som ligg i ei postkasse på Fjågesundbrygga. Stolpane har ulike fargar som indikerar vanskleghetsgrad og det blir gjeve ulikt antal poeng utifrå denne. For kvar stolpe du registrerar får du eit lodd. Det er trekning etter sesongslutt og du kan vinne heiskort på skisenteret i Vrådal og to gåvekort for to med M/S Victoria.

For meire info: stolpejakten.no.

Ut på tur 2021

Fjågesund idrettslag har plukka ut fire turmål (Hyvre, Telnesåsen, Husfjell og Knarren). Eit kart over turmåla, ruta dit og korleis du registrerar turane dine er snart å finne på fjaagesund.no. P.g.a. korona vert det ikkje lagt ut bøker på turmåla. Dei som har gått alle 4 turane vert med i trekkinga av ein fin premie. Det vert også trekkt ut ein trøstepremie blandt alle deltakerane.

Du må registrere turane dine før 20. september.

God tur!