M/S Henrik Ibsen

kjem onsdag 19. mai. Båten passerar fjågesundbryggja ca. kl 15.20.

M/S Victoria kjem torsdag 20. mai. Båten passerar fjågesundbryggja ca. kl 15.10.

Sesongen for kanalbåtene går som planlagt med ei rekke smitteverntiltak og med færre passasjerar enn normalt. Sjå telemarkskanalen.no for meire informasjon.

Sykkeltur Laurdag 29. mai

Telemarks Kanalrittet er lagt ned, men det blir ein sykkeltur frå skulen til Øsjengvegskiljet. Her blir det matstasjon. Grendehuslaget stiller med bollar, banan, kaffe og saft. Trekning av premiar. Dei som vil kan også sykle til Kilen. Start frå skulen kl. 10.00. - 12.00.

For info kontakt Gunn mobil: 976 89 377.

Stolpejakt 2021

Fjågesund IL vil arrangere stolpejakt i bygda frå 15. mai til 17. oktober. På kvar stolpe er det ein QR-kode som kan skannas med ein eigen app. Det vert også laga papirark som ligg i ei postkasse på Fjågesundbrygga. Stolpane har ulike fargar som indikerar vanskleghetsgrad og det blir gjeve ulikt antal poeng utifrå denne. For kvar stolpe du registrerar får du eit lodd. Det er trekning etter sesongslutt og du kan vinne heiskort på skisenteret i Vrådal og to gåvekort for to med M/S Victoria.

For meire info: stolpejakten.no.

Ut på tur 2021

Fjågesund idrettslag har plukka ut fire turmål (Hyvre, Telnesåsen, Husfjell og Knarren). Eit kart over turmåla, ruta dit og korleis du registrerar turane dine er snart å finne på fjaagesund.no. P.g.a. korona vert det ikkje lagt ut bøker på turmåla. Dei som har gått alle 4 turane vert med i trekkinga av ein fin premie. Det vert også trekkt ut ein trøstepremie blandt alle deltakerane.

Du må registrere turane dine før 20. september.

God tur!